Close

4 de juliol de 2018

NOU DISC GROC DE GUILLEM ANGUERA

El nou disc solidari GROC veurà la llum la setmana vinent en el marc del Cap de Setmana Diatònic de Mont-roig del Camp. Aquest disc ha estat pensat i realitzat durant el mes de juny a echostudio.cat de Valls i produït per Guillem Anguera i Jaume Martínez Ballesté. En el treball hi han col·laborat cantants com Joan Rovira, Meritxell Gené, Jordi Jubany i Olga Pes, també hi han recitat Joan Crosas i Rat Cebrián. Xavier Pié hi ha posat el color del saxo soprano.

Els diners de la venda es destinaran a pagar les despeses que ha generat fer el CD i després a la caixa de solidaritat per la causa dels presos/es i exiliats/des catalans.

Aquest és un disc reivindicatiu molt minimalista, on l’acordió diatònic es mostra o bé sol, o bé acompanyat només de veu en la majoria dels temes per versionar cançons de Lluís Llach, Maria del Mar Bonet o Al.Mayurqa entre d’altres.

En breu el podreu escoltar a les plataformes digitals com Spotify, Itunes etc.

2 Comments on “NOU DISC GROC DE GUILLEM ANGUERA

Gisela
11 de juliol de 2018 at 17:16

Hola,
On puc comprar el CD?
Gràcies!

Respon
Guillem Anguera
16 de juliol de 2018 at 0:25

Hola Gisela, escriu un correu a info@guillemanguera.cat i miraré de posar-me en contacte amb tu privadament per fer-te’l arribar. Gràcies!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *